Ekspresikan Lewat Lagu

Errrr… gini..entah memang saya kudet alias kurang update ato emang ga pedulian sampe baru ngeh klo video clip Adele yang Send My Love to your new lover ituh… kereeeeeen abiiiisssssss 😅😅 Sangking saya suka banget ampe berasanya kurang afdol klo cuman ngepost ini di IG doangan 😜

Jadi, ceritanya saya baru banget liat VClip mba Adele ini pas karokean kemaren. Lagunya sih udah sering denger dari radio ato spotify, makanya pas karokean itu pengen abuse tu lagu. Eh trus malahan saya tersepona bengong liat gayanya mba Adele. Asli ya mba ini emang juaraaaaaa bangeeet deeeeeeh.

I like the look on her face! 

Kan lagu ini intinya tentang cewek ditinggal cowo dan cowonya udah punya pacar lagi (selingkuh deh pasti 😂😂😂) . But, instead of sedih2xan, ceweknya malah lebih kuat dan nunjukin klo she is better without him. And you can immediately saw it on mba Adele expression. Dan bener kata Mak Sondang klo gaya Adele yg ngibas2xin tangannya tuh kaya nunjukin …yaikksss go away you… geuleuuh hihihiwww

Ah… saya jatuh cinta lagi kayaknya sama mba satu ini. And, yes offcourse seperti lagu2x Adele lainnya…lirik2x di lagu ini juga memberikan arti yang daleeem banget. Ga saya pungkiri klo kombinasi liat vclip sama dengerin lirik lagunya bikin saya senyum lebar dan ngerasa…damn Adele you are so right! Trus ngajakin mba Adele tos sambil loncat2x deeeeh 😂😂😂

Ah…life has been so great lately 😄😄

Hayoklah, sambil nyanyi kitaaaa…. 

https://youtu.be/fk4BbF7B29w
Send My Love (To Your New Lover)”
Just the guitar. OK, cool.
This was all you, none of it me

You put your hands on, on my body and told me

Mmm

You told me you were ready

For the big one, for the big jump

I’d be your last love everlasting you and me

Mmm

That was what you told me
I’m giving you up

I’ve forgiven it all

You set me free
Send my love to your new lover

Treat her better

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more

Send my love to your new lover

Treat her better

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more
I was too strong, you were trembling

You couldn’t handle the hot heat rising (rising)

Mmm

Baby I’m still rising

I was running, you were walking

You couldn’t keep up, you were falling down (down)

Mmm

Mmm there’s only one way down
I’m giving you up

I’ve forgiven it all

You set me free, oh
Send my love to your new lover

Treat her better

We gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more

Send my love to your new lover

Treat her better

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more
If you’re ready, if you’re ready

If you’re ready, I’m ready

If you’re ready, if you’re ready

We both know we ain’t kids no more

No, we ain’t kids no more
I’m giving you up

I’ve forgiven it all

You set me free
Send my love to your new lover

Treat her better

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more

Send my love to your new lover

Treat her better

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more
If you’re ready, if you’re ready (send my love to your new lover)

If you’re ready, I’m ready (treat her better)

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more

If you’re ready, if you’re ready (send my love to your new lover)

If you’re ready, I am ready (treat her better)

We’ve gotta let go of all of our ghosts

We both know we ain’t kids no more

Advertisements

One comment

  1. nyonyasepatu · November 29

    Lagu2nya dia emang bagus2 bgt ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s